Training Journalistiek Schrijven laat je denken als een journalist

cursus journalistiek schrijven
Mijn doel is mijn cursisten na mijn schrijftrainingen achter te laten met een gereedschapskist vol tools om in de toekomst betere stukken te schrijven. Ook een tekstschrijver heeft namelijk gereedschap. En in mijn schrijftrainingen leer ik je daar meer over. 
Ik vroeg aan de deelnemers wat ze meenamen van mijn online training Journalistiek Schrijven. Ze noemden de training praktisch, inspirerend en doelgericht. ‘Een beetje theorie, maar niet te veel.’
online schrijftraining

Tijdens mijn online schrijftraining leer ik je meer over het schrijven van een lekker leesbaar stuk met een goede structuur.


Mooi om te zien welke kennis beklijft na twee dagen online training, waarin we onder andere de structuur van teksten behandelden, een journalistieke insteek, schrijven voor je doelgroep en het lekker leesbaar maken van artikelen. Zo vertel ik meer over piramidaal schrijven. Ook geef ik veel praktische schrijftips. Over het geheim van een lekker leesbare tekst schreef ik eerder dit artikel.

Over mijn eerdere trainingen voor onder andere NIOW waren de deelnemers erg enthousiast. Reviews vind je onder meer op LinkedIn of bekijk deze video:
online schrijftraining
In het onderstaande Google Jamboard vulden de deelnemers in wat bleef hangen na mijn training. Ken jij deze geheimen over het schrijven van teksten al? 
schrijftraining journalistiek schrijven

Wil je meer weten over de cursus journalistiek schrijven? Stuur mij dan een e-mail voor een vrijblijvende prijsopgave. Mijn trainingen zijn nu volledig online