cursus journalistiek schrijven
Mijn doel is mijn cursisten na mijn schrijftrainingen achter te laten met een gereedschapskist vol tools om in de toekomst betere stukken te schrijven. Ook een tekstschrijver heeft namelijk gereedschap. En in mijn schrijftrainingen leer ik je daar meer over. 
Ik vroeg aan de deelnemers wat ze meenamen van mijn online training Journalistiek Schrijven. Ze noemden de training praktisch, inspirerend en doelgericht. ‘Een beetje theorie, maar niet te veel.’
online schrijftraining

Tijdens mijn online schrijftraining leer ik je meer over het schrijven van een lekker leesbaar stuk met een goede structuur.


Mooi om te zien welke kennis beklijft na twee dagen online training, waarin we onder andere de structuur van teksten behandelden, een journalistieke insteek, schrijven voor je doelgroep en het lekker leesbaar maken van artikelen. Zo vertel ik meer over piramidaal schrijven. Ook geef ik veel praktische schrijftips. Over het geheim van een lekker leesbare tekst schreef ik eerder dit artikel.

Over mijn eerdere trainingen voor onder andere NIOW waren de deelnemers erg enthousiast. Reviews vind je onder meer op LinkedIn of bekijk deze video:
online schrijftraining
In het onderstaande Google Jamboard vulden de deelnemers in wat bleef hangen na mijn training. Ken jij deze geheimen over het schrijven van teksten al? 
schrijftraining journalistiek schrijven

Wil je meer weten over de cursus journalistiek schrijven? Stuur mij dan een e-mail voor een vrijblijvende prijsopgave. Mijn trainingen zijn nu volledig online

Wil je  op een laagdrempelige en makkelijke manier leren hoe je sterkte teksten schrijft? Neem dan een kijkje bij de online schrijftraining, gemaakt door Marlies Dinjens en Simon de Wilde. In elf korte video’s en opdrachten leer je hoe je een aantrekkelijke tekst schrijft met een goede structuur en mooie kop en een sterk intro. Klinkt dit aantrekkelijk? Kijk dan snel hier! 

In de online schrijftraining ‘schrijven voor je doelgroep’ zit een bonusvideo die de F-shape behandelt. Klik hier om de online schrijftraining te bekijken of kopen.

Wil je alvast aan de slag? Vraag hier de gratis minicursus schrijven voor je doelgroep aan. Met daarin drie handige video’s met goede schrijftips. Daarmee abonneer je je gelijk op de nieuwsbrief van Marlies waarin ze iedere maand schrijftips deelt.