online schrijftrainingen
Wat zeggen mijn klanten over mijn teksten en trainingen? Lees de reviews van LinkedIn hieronder en bekijk de video’s. 

 

 

Leontine Born is onderzoeks- en Onderwijscoördinator bij Digital Life | Coördinator Events bij Kenniscentrum FDMCI | op de Hogeschool van Amsterdam. Ze volgde de online schrijftraining met schrijfcoaching bij Marlies.

 

 

review storytelling

Communicatieadviseur Amanda van Loon volgde mijn training Journalistiek Schrijven en liet deze review achter op Google.

review journalistiek schrijven

Evaluatie van training Journalistiek Schrijven voor NIOW

 

 

Marlies heeft zich ontpopt tot een breed inzetbare verslaggever, met een goede neus voor reportages. Ze heeft een fijn pennetje, dat ze heeft gebruikt voor een groot aantal genres. Marlies is enthousiast en ambitieus. En, niet onbelangrijk, ze is een heel prettige, vrolijke collega, met wie het fijn is om samen te werken.

Suzanne Weustende Volkskrant

 

review online schrijftraining

Review van mijn online schrijftraining door Leontine Born van de Hogeschool van Amsterdam.

Rapport van een deelnemer van de cursus Journalistiek Schrijven voor NIOW.

online schrijftraining

 

‘De cursus was superfijn! De opdrachten waren kort maar krachtig, met veel ruimte voor eigen inbreng van interesses. Ook de combi theorie/praktijk vond ik sterk. De theoretische fundering werd simpel, maar doeltreffend uitgelegd en de praktijkopdrachten sloten hier mooi bij aan. Ik zou de cursus absoluut aanbevelen! Je leert journalistiek toe te passen in de praktijk, met kleinschalige en functionele opdrachten. Ook is er genoeg ruimte voor eigen interesse. De cursus prikkelt je gedachten!’

 

Voor de Stichting Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO) ontwikkelde ik een cursus Journalistiek. Esther Drummen van RTV Maastricht volgde deze cursus. De NLPO maakte ik hiervan deze video.

 

review schrijftraining

review schrijftraining coaches