Wil je meer online zichtbaarheid en meer klanten? Lees dan dit!

Hoe kom ik nou in beeld bij de juiste doelgroep en bereik ik (online) echt de klanten die ik wil? Op deze vragen gaan we in tijdens mijn contentstrategiesessies.

Ik hielp afgelopen jaar bijvoorbeeld coaches, een fotograaf en een journalist met hun contentstrategie. Mijn doel is vrouwelijke ondernemers helpen om met meer zelfvertrouwen en plezier content te maken. Zodat zij zich bijvoorbeeld op LinkedIn durven neer te zetten als expert. Zo houden ze meer tijd over om aan hun bedrijf te werken, bereiken ze meer klanten en hebben ze meer rust.

Sommige mensen zijn nu eenmaal meer visueel ingesteld dan anderen. Ik maakte daarom deze infographic om meer over mijn sessies te vertellen. Wil je content leren maken waarmee je jouw ideale klanten aantrekt? Maar heb je weinig tijd om dat te doen? Volg dan mijn online training Schrijven voor je doelgroep zonder dat het veel tijd kost. Ik leer je hoe je aantrekkelijke content maakt die de juiste snaar raakt bij je doelgroep. Klik hier voor meer informatie.