Leer snel beter schrijven met mijn gratis online schrijftraining

schrijftips

Ben jij dat ontspannen en geïnspireerde gevoel van de zomer alweer een beetje kwijt? En staar je vaak naar een leeg scherm omdat je niet weet waar je over moet schrijven én hoe je jouw teksten goed op papier krijgt?

Dan heb ik een oplossing: ik heb een gratis online schrijftraining gemaakt waarmee je in een handomdraai de juiste onderwerpen bedenkt om teksten/content te maken voor jouw doelgroep.

Na het zien van deze video’s:

  • Ken je drie van mijn beste schrijftips die iedere tekst leesbaarder en aantrekkelijk maken
  • Bedenk je in een handomdraai boeiende onderwerpen voor teksten waarmee je de lezers op LinkedIn of op je blog echt verrast en wijzer maakt.
online schrijftraining

In mijn gratis online schrijftraining leer je drie van mijn beste schrijftips om iedere tekst leesbaarder en aantrekkelijk te maken.

In mijn (video)trainingen deel ik mijn kennis als tekstschrijver, schrijftrainer en hogeschooldocent. In de afgelopen jaren mocht ik al honderden studenten, ondernemers en communicatieadviseurs helpen met het schrijven van sterke teksten. In de reviews op mijn website lees je hoe mijn klanten mijn schrijftrainingen ervaren.

In de video hieronder leg ik uit wat je leert in mijn gratis online schrijftraining. 

Wil je alvast aan de slag? Vraag hier de gratis minicursus schrijven voor je doelgroep aan. Met daarin drie handige video’s met goede schrijftips. Daarmee abonneer je je gelijk op mijn nieuwsbrief waarin ik iedere maand de beste tips over schrijven en boeken deel.