schrijftips

Ben jij dat ontspannen en geïnspireerde gevoel van de zomer alweer een beetje kwijt? En staar je vaak naar een leeg scherm omdat je niet weet waar je over moet schrijven én hoe je jouw teksten goed op papier krijgt?

Dan heb ik een oplossing: ik heb een gratis online schrijftraining gemaakt waarmee je in een handomdraai de juiste onderwerpen bedenkt om teksten/content te maken voor jouw doelgroep.

Na het zien van deze video’s:

  • Ken je drie van mijn beste schrijftips die iedere tekst leesbaarder en aantrekkelijk maken
  • Bedenk je in een handomdraai boeiende onderwerpen voor teksten waarmee je de lezers op LinkedIn of op je blog echt verrast en wijzer maakt.
online schrijftraining

In mijn gratis online schrijftraining leer je drie van mijn beste schrijftips om iedere tekst leesbaarder en aantrekkelijk te maken.

In mijn (video)trainingen deel ik mijn kennis als tekstschrijver, schrijftrainer en hogeschooldocent. In de afgelopen jaren mocht ik al honderden studenten, ondernemers en communicatieadviseurs helpen met het schrijven van sterke teksten. In de reviews op mijn website lees je hoe mijn klanten mijn schrijftrainingen ervaren.

In de video hieronder leg ik uit wat je leert in mijn gratis online schrijftraining. 

 

Vraag hier je gratis online schrijftraining aan

Wil je beter leren schrijven? Neem dan eens een kijkje bij mijn online schrijftraining. Ik leer je aan de hand van elf video’s en opdrachten stapsgewijs hoe jij content maakt waarmee je jouw doelgroep écht bereikt. Een cursus die je in je eigen tijd op je eigen tempo volgt. Inclusief persoonlijke feedback op jouw tekst van mij! Wil jij beter online zichtbaar worden en meer klanten dankzij jouw sterke content? Kijk dan snel hier. 

Wil je alvast aan de slag? Vraag hier de gratis minicursus schrijven voor je doelgroep aan. Met daarin drie handige video’s met goede schrijftips. Daarmee abonneer je je gelijk op de nieuwsbrief van Marlies waarin ze iedere maand schrijftips deelt.