Referenties

Aranea Feleus, HvA.
“Marlies heeft een semester bij ons het vak Content verzorgt, dit heeft ze met enthousiasme gedaan. De studenten hebben aangegeven dat ze de lessen als waardevol hebben ervaren en dat ze net zo lang bleef uitleggen totdat iedereen de stof begreep. Ze is collegiaal en flexibel en dat is prettig.”

Eddy Carree
Natuur & Milieu
“Marlies is gewoon heel goed. Ze verdiept zich in het onderwerp en is sterk in het schrijven van interessante en inhoudelijke teksten. Marlies heeft dat voor ons gedaan op het gebied van duurzaamheid en dat was een fijne samenwerking met een mooi artikel als resultaat!”

Suzanne Weusten de Volkskrant
“Marlies heeft zich ontpopt tot een breed inzetbare verslaggever, met een goede neus voor reportages. Ze heeft een fijn pennetje, dat ze heeft gebruikt voor een groot aantal genres. Marlies is enthousiast en ambitieus. En, niet onbelangrijk, ze is een heel prettige, vrolijke collega, met wie het fijn is om samen te werken.”

Esther Kruyen HvA
“Betrokken, serieus, verantwoordelijk, creatief en flexibel zijn kwaliteiten die ik vind passen bij Marlies.
Als teamleider bij SJD huurde ik Marlies in als docent Rapporteren en Beleidsmatig Schrijven in semester 2 van studiejaar 2017-2018. Marlies kon putten uit veel kennis en ervaring wat betreft de inhoud van beide studieonderdelen maar ook wat betreft didactische vaardigheden. Marlies handelde proactief en professioneel in het contact met de coördinator van de beide studieonderdelen en met mij. De studenten toonden hun tevredenheid door goed mee te doen in de lessen en middels een positieve vak- en docentevaluatie.
Als taaldocent verdient Marlies mijn oprechte aanbeveling.”

Amis Boersma, Hivos
“Marlies and I worked together on a Hivos project for which she interviewed stakeholders from all over the world. Working with Marlies has been a great pleasure. Marlies has the capacity to write and edit texts in such a way that difficult content becomes easy to access for a wide audience. She jumps in enthusiastically and full of curiosity, and very importantly, delivers her work perfectly on time.”

Frans Bosman  Het Parool
“Marlies koppelt een goede pen aan een hoge productie. Ze maakte berichten, interviews en reportages. Ze is bovendien stressbestendig en blijft rustig onder de druk van de deadline. We zullen haar missen, niet in de laatste plaats omdat zij zo’n aardige collega was.”