Referenties

Suzanne Weusten de Volkskrant
“Marlies heeft zich ontpopt tot een breed inzetbare verslaggever, met een goede neus voor reportages. Ze heeft een fijn pennetje, dat ze heeft gebruikt voor een groot aantal genres. Marlies is enthousiast en ambitieus. En, niet onbelangrijk, ze is een heel prettige, vrolijke collega, met wie het fijn is om samen te werken.”

Eddy Carree Natuur & Milieu
“Marlies is gewoon heel goed. Ze verdiept zich in het onderwerp en is sterk in het schrijven van interessante en inhoudelijke teksten. Marlies heeft dat voor ons gedaan op het gebied van duurzaamheid en dat was een fijne samenwerking met een mooi artikel als resultaat!”

Amis Boersma, Hivos
“Marlies and I worked together on a Hivos project for which she interviewed stakeholders from all over the world. Working with Marlies has been a great pleasure. Marlies has the capacity to write and edit texts in such a way that difficult content becomes easy to access for a wide audience. She jumps in enthusiastically and full of curiosity, and very importantly, delivers her work perfectly on time.”

Frans Bosman > Het Parool
“Marlies koppelt een goede pen aan een hoge productie. Ze maakte berichten, interviews en reportages. Ze is bovendien stressbestendig en blijft rustig onder de druk van de deadline. We zullen haar missen, niet in de laatste plaats omdat zij zo’n aardige collega was.”