online schrijftrainingen
  • Wil je leren hoe je een lekker leesbare tekst schrijft met een goede structuur? Vind je het lastig om waardevolle content te maken voor jouw bedrijf of organisatie? Doe dan mee met mijn schrijftrainingen.
  • Ik heb ruime ervaring met het geven van schrijftrainingen en workshops.  Op de Hogeschool van Amsterdam en op de Hogeschool Utrecht gaf ik als docent verschillende vakken over content maken en schrijven. Ook werkte ik tien jaar lang als journalist bij verschillende redacties.
  • Jouw specifieke leervraag is daarbij leidend. Mijn trainingen stem ik altijd op basis van een voorgesprek volledig af op de wensen van mijn klanten.
  • Mijn schrijftrainingen zijn op dit moment volledig online.

Stuur een mail of bel voor meer informatie. 

Je kunt deze trainingen volgen: 

-Journalistiek Schrijven: leer schrijven en denken als een journalist. Leer hoe je een tekst maakt met een goede structuur en inhoud. Ken de geheimen van een goed persbericht. Weet wat een nieuwshaakje is en hoe je jouw artikelen actueel maakt. Leer meer in deze en deze blog. 

-Bloggen: Na de training weet je hoe je een lekker leesbaar blog schrijft dat jouw doelgroep aanspreekt. Je vertelt het verhaal over jouw bedrijf met sterke content.  

-Schrijven voor social media: Wat maakt een bericht op Instagram of LinkedIn interessant? Hoe zorg je ervoor dat je boeiende content maakt voor social media? En hoe schrijf je een sterk bericht voor de socials? 

Een greep uit de reviews. Meer lees je hier op mijn website of op LinkedIn.

review schrijftraining

review schrijftraining

 

 

review schrijftraining

review schrijftraining

 

Evaluatieformulier van NIOW naar aanleiding van de training Journalistiek Schrijven.

online schrijftraining

 

Stuur mij een mail of bel voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.