Tekstschrijven/Communicatieadvies

Voor verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren werk ik als tekstschrijver en/of communicatiemedewerker.

Ik maak uiteenlopende teksten, zoals interviews, reportages, nieuwsbrieven en websiteteksten. Door mijn jarenlange ervaring als dagbladjournalist werk ik snel en kan ingewikkelde onderwerpen makkelijk doorgronden. Met CMS-systemen als Sitecore kan ik goed overweg evenals met WordPress en Mailchimp.

storytelling wageningen

Voor Wageningen University & Research (WUR) maakte ik een communicatieplan over alle evenementen die worden georganiseerd in verband met het 100-jarig bestaan. Daarnaast schrijf ik voor WUR teksten en artikelen voor interne en externe media, bijvoorbeeld voor het  blad Vallei Business.

 

storytellingBij Stichting Vluchteling schreef ik websiteteksten, het jaarverslag en maakte persberichten en social media posts. Mijn journalistieke achtergrond en kennis van het vak kwamen daarbij goed van pas.

 

 

storytellingNiet iedereen vindt het erg om naast een windmolen te wonen. Voor Natuur & Milieu maakte ik een serie interviews over dit onderwerp. Die vind je hier. 

 

 

storytellingVoor ASN Bank maak ik verslagen van ASN Live, een talkshow over duurzame onderwerpen. Lees ze onder meer hier en hier.

 

 

storytelling

Voor Hivos maakte ik een serie interviews en artikelen over Food Change Labs, workshops over voedsel in onder andere Indonesië, Zambia en Oeganda. Deze Engelse artikelen worden binnenkort gepubliceerd op onder meer de site van Hivos.

storytellingVoor Graydon deed ik op het gebied van contentmarketing verschillende dingen: blogs, artikelen en interviews voor deze bedrijfsfilm in samenwerking met Daan van Videologic

 

 

Ik maakte daarmaast websiteteksten voor verschillende bedrijven en zzp’ers, van een psycholoog tot een accountant of een creatieve camping:
-Psycholoog Sabine Mur van Bureau voor Bevlogenheid
-Accountant Alexander Hagen van Leisure and tax

Mijn klanten:
ASN Bank, Stichting Vluchteling, Wageningen University & Research, Graydon, Natuur & Milieu, Charme bv, Stichting Doen, OneWorld, de Gaasper Camping, Impact Hub, Hivos, Hogeschool van Amsterdam, Vallei Business, Gemeente Utrecht.