Lesgeven

Lesgeven was een lang gekoesterde wens. Het contact met studenten en kennis overbrengen leek mij erg leuk en uitdagend. Inmiddels sta ik al een paar jaar met veel plezier voor de klas op de Hogeschool van Amsterdam.

Vanaf februari 2018 geef ik ook les bij Sociaal Juridische Dienstverlening aan de HvA. Daar geef ik de vakken Rapporteren en Zakelijk schrijven.

Sinds 2017 werk ik bij Communication & Multimedia Design aan de HvA. Ik geef het vak Content waarbij studenten aan het einde van de collegereeks een plan presenteren voor een website van bijvoorbeeld een zzp’er of start-up. Daarnaast geef ik Maatschappij en Interactie, over o.a. ethische aspecten op internet.

In het schooljaar 2016 ben ik begonnen als docent Nederlands aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik was hier verantwoordelijk voor de invulling van het programma van Nederlands voor de deeltijdstudenten van de opleiding HBO ICT. Ik ontwikkelde het lesprogramma en verzorgde werkcolleges.

Bij de opleiding Human Resource Management aan de HU gaf ik twee jaar werkcolleges taalvaardigheid aan eerstejaarsstudenten.